Oppo Find X3 Pro-pris, utgivelsesdato, spesifikasjoner og lekkasjer

 

I desember avslørte Oppo at det neste Find X-flaggskipet ville være en av de første smarttelefonene som pakker Qualcomms Snapdragon 888 5G-brikkesett. Nå begynner vi å lære mer om telefonen, inkludert hvordan den kan se ut. Les videre for å finne ut alt vi vet om Oppo Find X3 Pro.

Vi kronet Oppo Find X2 Pro som vår “ beste smarttelefon ” på Trusted Reviews Awards 2020, og bemerket det fantastiske kameravalget, den lange batterilevetiden og den fantastiske skjermen. Den fire og en halvstjerners telefonen etterlot oss store forventninger til etterfølgeren, som snart kommer i hyllene.

Rull ned for å oppdage alt det er å vite om Find X3 Pro fra alle nyheter, lekkasjer og rykter vi har sett så langt. Dette inkluderer informasjon om designet, spesifikasjonene og nylig et kamera som ser veldig unikt ut.

Ikke glem å bokmerke denne guiden også, da vi planlegger å oppdatere den regelmessig.

Oppo Find X3 Pro-pris og utgivelsesdato – når vil den være tilgjengelig?

Oppo Find X3-serien forventes å lanseres i første kvartal 2021, med pris og utgivelsesdato som fortsatt skal bekreftes.

Oppo Find X3 Pro-kamera – et innebygd mikroskop

Flertallet av Find X3 Pro-lekkasjer vi hittil har sett, kommer fra fremtredende tipster Evan Blass on Voice.

Blass ‘siste innlegg går i dybden på Find X3 Pro unike, kraterformede kamera. Kameraets design markerer angivelig en “betydelig teknisk prestasjon” for merkevaren, og modulen huser totalt fire sensorer.

 

Bilde: Evan Blass / Voice

Disse inkluderer to 50 megapiksler Sony IMX766-kameraer, primærlinser en primærlinse og en ultrabred linse – et 13 megapiksel teleobjektiv med 2x optisk zoom og et 2 megapiksel blitsringet makrolins med 25x zoom. Lysene som sirkler sistnevnte, sammen med sine imponerende zoomfunksjoner, vil visstnok tillate at telefonen fungerer som et “de facto-mikroskop”, mens teleobjektivet er det samme sett på standard Find X2-modellen.

Oppo Find X3 Pro-design – det ser bra ut

Så langt som designet går, ga Blass oss vår første titt på telefonen da han delte et utvalg gjengivelser til sin Voice-side i januar.

Bildene viser den markerte kamerabumpen på baksiden av enheten, sammen med den romslige 6,7-tommers skjermen og fargene Find X3 Pro kan være tilgjengelig i.

 

Bildekreditt: Evan Blass

Vi vet fra Blass ‘tidligere lekkasjer at Pro forventes å være 8 mm tykk med en buet skjerm og rygg, og veie 190 g. Ryggene vil angivelig ha en keramisk glasur eller matt frostet glassdesign og kommer i svart og blått, med hvitt som kommer inn i serien senere.

Oppo Find X3 Pro Spesifikasjoner og ytelse – Snapdragon 888 ombord

“Den nye Find X-smarttelefonserien vil presse grensene for skjerm og kamera”, kunngjorde Oppo i pressemeldingen og kunngjorde at telefonene var på vei. Den samme kunngjøringen avslørte også at den ville bli drevet av Qualcomms nyeste high-end brikkesett – Snapdragon 888.

Fruktige lekkasjer Evan Blass og Digital Chat Station har siden avslørt noen av de andre spesifikasjonene de forventer å se på den nye Oppo-telefonen.

I følge Blass, Finn X3 Pro kodenavnet Fussi vil bli markedsført med slagordet “Awaken Color” for å gjøre oppmerksom på støtten til end-to-end 10-bit farge. Den 6,7-tommers, 1440 x 3216 skjermen har en adaptiv dynamisk bildefrekvens på 10Hz til 120Hz og er i stand til å vise bilder i quad-kameraets 1.07 milliarder innfødte farger.

 

Bilde: Evan Blass / Voice

Blass sier at Pro vil være utstyrt med et dobbeltcellebatteri på 4500 mAh og støtte 650w SuperVOOC 2.0 kablet lading og 30w WOOC Air trådløs lading. NFC-designen har også en dual-body-antenne, slik at brukerne kan foreta betalinger på skjermen så vel som med baksiden av enheten.

Til slutt vil Find X3 Pro kjøre Oppos Android 11-baserte ColorOS 11-programvare.

Skjermen, kameraet og batteridetaljene ble også lekket av Digital Chat Station på Twitter (via MyFixGuide), selv om tipster ser ut til å referere til Find X3-serien i stedet for å spesifisere Pro-modellen som Blass gjorde.

About Muhammad Usman Younas

Hello, I am Muhammad Usman Younas a founder of worldstudypoint.com and some other websites. I have created Study Point Website to promote the Eductaion in All Over the World. And to help the Students in their Studies.

View all posts by Muhammad Usman Younas →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *