F150 B2021 Sahara Quick Review: En rimelig robust 8000 mAh smarttelefon

Robuste telefoner er en nisjekategori alene, og nylig lanserte et nytt merke F150 sin første robuste smarttelefon i markedet kalt F150 B2021. Telefonen er ganske unik og spesiell i design og funksjoner.

F150 Bison 2021 robust telefon

Hvorfor sier vi at det er spesielt?

Fordi denne telefonen ikke nødvendigvis passer for alle. Bare de som virkelig trenger de robuste funksjonene, vil noen gang vurdere å skaffe seg en. B2021 fra merket F150 er rettet mot utendørsbrukere, og dette fremgår av den super-robuste designen og det superstore batteriet om bord.

F150 Bison 2021 10

Versjonen vi har er 6 GB RAM + 64 GB ROM Sahara-versjon. Et enkelt blikk på utformingen vil avsløre dens robusthet. Med en vekt på 315 g, er den bestemt til å bli laget for “tøffe mennesker” som ofte jobber utendørs. En stor del av denne vekten skyldes den tunge beskyttelsen. Det er tykke gummier rundt hjørnene, mens tykt teknisk plast og metall beskytter bakdekselet og rammen. Frontdisplayet er beskyttet av Corning 5. generasjons Gorilla Glass. Hver eneste port og hull på telefonen er dekket med en gummipropp. Så det er garantert ikke bare fallbestandig, men også IP68-sertifisert og kan vare i opptil 30 minutter under vann på 1,5 m.

B2021 kommer med en fingeravtrykkssensor på siden. Dette betyr også at ryggen er ren. På den andre siden er en programmerbar funksjonsknapp kalt “F150-tasten”. Du kan bruke den til å tilpasse snarveier, noe som er veldig praktisk. Ladeporten er også Type-C, og det er også en 3,5 mm hodetelefonkontakt. Det er et lite spor for oppkobling ved ladeporten. Kortsporet kan inneholde to nano-simmer eller en nano-sim og et TF-utvidelseskort. Og overraskende nok er den også utstyrt med NFC. Så du kan si at det er ganske godt utstyrt når det gjelder tilkobling og funksjoner.

Editor’s Pick: Blackview BL6000 Pro-robust smarttelefon med høyhastighets 5G-kompatibilitet

La oss snakke om konfigurasjonen nå. Den kommer med en MediaTek Helio G25, som ikke er veldig kraftig, men den er definitivt veldig strømeffektiv. B2021 er utstyrt med et 8000 mAh batteri. Ja, du leste riktig, 8000 mAh handler om størrelsen på min kraftbank. Med en slik strømsparebrikke er det mulig å få nesten 18 timer med filmavspilling. Selv om du ikke lader telefonen i 3 til 4 dager, føler jeg at du har det bra. Det er synd at den bare støtter 18w lading. Men laderen som kommer inne i esken er en 10W lader. Vi anbefaler at du får en lader som støtter PD 18W-lading når du får den.

F150 Bison 2021 04

Selv om B2021 fokuserer på de robuste funksjonene, kommer den likevel med fire kameraer. Kameraene er designet for å se ut som frontlysene til et terrengbil. De blinkende lysene ser ut som hjelpelysene på støtfangeren til et terrengbil, noe som er ganske interessant. De fire kameraene inkluderer et 13MP primærkamera, et 2MP makrokamera, et 2MP dybdekamera og en QVGA (sensor med lite lys). Robuste telefoner har aldri vært populære for kameraene sine. Så hvis du spør meg om det kan ta gode bilder, må jeg si at det har et brukbart kamera, men ikke forvent noe mer.

Som en utetelefon har den noen få salgsargumenter designet spesielt for utendørsfolk. Trykk og hold “F150 Key” -knappen på siden for raskt å veksle mellom utendørs modus. Kompasset, støydeteksjonen og andre funksjoner vises på skjermen for enkel visning. F150 B2021 har en ToolBag APP med 10 verktøy for målinger utendørs. En av favorittene mine er Voice simulator. Det kan simulere lyden av en motor eller en hund som bjeffer. I tilfelle fare kan du bruke alarmen eller SOS for å få hjelp.

F150 Bison 2021 03

Det er tydeligvis en telefon ment for folk som ofte jobber eller bor utendørs. F150 B2021 er tilgjengelig på AliExpress og Banggood for $ 169. Selv om det ikke er uten ulemper, er den nye F150-modellen rimelig og leveres med ganske solide robuste funksjoner som gjør det til et veldig bra alternativ for robuste brukere. Merket har tatt hensyn til motstand mot fall, vann og støv, samt batterilevetid på F150 B2021, som er de viktigste funksjonene for en robust smarttelefon. Og de som har behov for en robust telefon vil definitivt bli forelsket i den. Tross alt er det billig, kommer med nyttige funksjoner, og fungerer bra som annonsert.

I SLEKT:

VÆR ALLTID DET FØRSTE Å VITE – FØLG OSS!

About Muhammad Usman Younas

Hello, I am Muhammad Usman Younas a founder of worldstudypoint.com and some other websites. I have created Study Point Website to promote the Eductaion in All Over the World. And to help the Students in their Studies.

View all posts by Muhammad Usman Younas →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *