Beste gratis VPN 2021: Topp 5 gratis å bruke VPN-tjenester

 

Hva er den beste gratis VPN?

Vil du bruke en VPN, men nekte å betale for abonnementskostnaden? Da er du på rett sted, siden vi har samlet en liste over de aller beste gratis VPN-tjenestene som er tilgjengelige for øyeblikket.

Vi har laget denne listen fra våre anmeldelser av fullverdige versjoner (sjekk de generelle beste VPN-alternativene) som inkluderer et gratis nivå. Vær oppmerksom på at vi ikke har tatt med de som bare tilbyr en gratis prøveperiode. Alle nedenstående VPN-er kan brukes så lenge du vil uten å pådra deg kostnader, selv om noen har månedlige datatillatelsesgrenser i et forsøk på å oppmuntre deg til å registrere deg for de betalte abonnementsnivåene.

Ta en titt på de fem beste gratis VPN-ene nedenfor, og hold denne siden bokmerket for å holde tritt med alle fremtidige oppdateringer når vi fortsetter våre rutinemessige ytelsestester.

 

1. ProtonVPN gratis

Beste ubegrensede gratis VPN

Abonner på ProtonVPN

Fordeler:

 • Ubegrenset båndbredde
 • Raske nedlastningshastigheter
 • Stort utvalg av støttede plattformer

Ulemper:

ProtonVPN er en av de eneste gratis VPN-ene som tilbyr ubegrenset båndbredde på en enhet om gangen. Det begrenser deg til bare tre landsendepunkter – USA, Nederland og Japan – men de fleste burde være fornøyd med det valget. Du får heller ikke tilgang til P2P-, Tor-, sikker streaming- og Secure Core-serverne som er tilgjengelige for betalende abonnenter.

Klienter er tilgjengelige for alle større operativsystemer, sammen med detaljerte instruksjoner om hvordan du konfigurerer service på enheter som rutere og NAS-bokser. Imidlertid er ingen proxy-plugin-er for øyeblikket tilgjengelig.

ProtonVPN er veldig gjennomsiktig om hvordan den fungerer. Det beskriver tydelig alle forespørsler den får fra rettshåndhevelsesbyråer. Som en no-logging-tjeneste bemerker den at den ikke har data å gi. Selv om det ikke kan ignoreres at ProtonVPN er basert i Sveits, som ikke er det beste stedet for støpejerns personverngarantier.

Det brede utvalget av støttede plattformer og ubegrenset båndbredde gjør ProtonVPN til et must-have i ditt gratis personvernarsenal, selv om du bør skyte opp konkurrerende Windscribe hvis du vil ha tilgang til flere sluttpunkter.

Windscribe - beste gratis vpn

2. Windscribe Free

Beste jack-of-all handler gratis VPN

Fordeler:

 • Stort utvalg av endepunktland
 • 10 GB månedlig båndbreddetillegg
 • Flott for streaming

Ulemper:

 • Strømhastighetene er lite karakteristiske

Canada-baserte Windscribe pleide å være en av de raskeste gratis VPN-tjenestene, men det ble sett på en prestasjonsdyp i den siste testerunden som var nok til å slå den av topplasseringen i vår rangering.

Når det er sagt, er Windscribe fortsatt et utmerket allround-gratis VPN, som kommer med en sjenerøs 10 GB månedlig båndbreddetillegg og en ekstra 4 GB tilgjengelig for twitring om tjenesten. Klienter er tilgjengelige for alle større operativsystemer, og Windscribe gir også informasjon om hvordan du konfigurerer tjenesten på andre enheter, for eksempel rutere.

Gratis brukere får tilgang til sluttpunkter i 10 land USA, Canada, Frankrike, Tyskland, Nederland, Norge, Romania, Sveits, Storbritannia og Hong Kong. Du får ikke tilgang til spesialiserte videostreamingservere, men vi var veldig imponert over den generelle ytelsen til Windscribes gratis endepunkter.

Tjenesten har et bredt spekter av sikkerhetsfunksjoner, en tydelig policy for ikke-loggføring og oppdaterer jevnlig en gjennomsiktighetsrapport som viser hvor mange dataforespørsler den mottas fra rettshåndhevelse. På grunn av den nevnte policyen for ikke-loggføring, bemerker Windscribe at: Nøyaktig null forespørsler ble oppfylt på grunn av mangel på relevante data.

3. TunnelBear VPN

Den raskeste gratis VPN for stasjonær, men dårlig for streaming og torrenting

Abonner på TunnelBear

Fordeler:

 • Raske hastigheter
 • Tydelig policy for ikke-loggføring
 • Bred plattformstøtte
 • Bredt utvalg av endepunkter

Ulemper:

 • Bare datagodtgjørelse på 500 MB per måned
 • Dårlig streamingytelse
 • Ingen torrenting

TunnelBear var den raskeste gratis VPN-tjenesten som er tilgjengelig på skrivebordet i vår siste testerunde, noe som gjør det til et fantastisk alternativ for å beholde personvernet mens du gjør daglig surfing. Dessverre blokkerer den torrenting og blokkeres konsekvent av streaming media som begrenser allsidigheten.

Dens datatilskudd på 500 MB per måned ser også ganske magert ut i forhold til tilbudene fra Windscribe og ProtonVPN, og det er egentlig bare nyttig for korte utbrudd av bruk. TunnelBear vil gi deg ekstra 1 GB per måned (samlet opptil 1,5 GB per måned) hvis du legger ut en tweet om tjenesten, men det er fortsatt ikke mye data å leke med.

På plussiden gir TunnelBear gratis brukere tilgang til alle sine standard endepunkter i 22 land; Storbritannia, USA, Canada, Tyskland, Japan, Irland, Spania, Frankrike, Italia, Nederland, Sverige, Sveits, Australia, Singapore, Brasil, Hong Kong, Danmark, Norge, Mexico, India, New Zealand og Romania.

Oppsummert er dette en flott VPN for sikkerhetsbevisste takket være den eksplisitte ikke-loggingspolitikken og den raske ytelsen, men du må se andre steder hvis du vil streame, torrent eller bare ønsker mer datatillatelse.

 

4. VPNHub

Beste gratis VPN for smarttelefoner

Fordeler:

 • Rask ytelse
 • Ubegrenset båndbredde

Ulemper:

 • Gratis nivå er bare tilgjengelig på smarttelefon
 • Kan ikke velge sluttpunkt
 • Ikke bra å streame

VPNHub var faktisk den raskeste gratis VPN-tjenesten i vår siste serie med tester, men det er et stort problem: den er bare tilgjengelig på Android og iOS.

Dette betyr at gratis nivå av VPNHub bare er veldig nyttig hvis du gjerne holder deg til smarttelefonen din. Ved å gå på akkord kan du dra nytte av ubegrenset båndbredde, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å overskride den månedlige datatillatelsen.

Det er også synd at du tilfeldig blir tildelt et endepunkt og ikke kan velge ditt eget manuelt. Dette betyr at det ikke er veldig nyttig hvis du vil få tilgang til et endepunkt for et bestemt land, med mindre du er glad for å ta en heldig dukkert.

Vi fant også at VPNHub ikke er veldig flink til å få tilgang til streamingtjenester i disse dager, da det ofte ble oppdaget av tjenester som utførte noen form for seriøse kontroller. Med det i bakhodet ligger VPNHubs viktigste styrker i å forhindre at snoopere får øye på dine personlige data mens du bruker offentlig Wi-Fi.

 

5. OkFrihetsfri

En pålitelig gratis VPN uten fremtredende styrker

Fordeler:

 • 19 land tilgjengelig for gratis brukere
 • Tydelig beskrivelse av loggmetadatahåndtering
 • Tydelig policy for ikke-loggføring

Ulemper:

 • Bare 2 GB per måned
 • Generelt lave overføringshastigheter
 • Begrenset enhetsstøtte

Brakt til deg av det tyske sikkerhetsselskapet Steganos, OkayFreedom deler sin infrastruktur med Steganos Online Shield VPN-tjenesten. Du donikke få så mye data: bare 2 GB per måned for en enkelt enhet. Denstøttes av reklame, men Steganos anonymiserer tilkoblingsdata og fører ingen logger over IP-adresser som er tildelt brukere. Du dontrenger ikke engang å opprette en konto for å bruke tjenesten.

Uvanlig får gratis brukere tilgang til alle 19 OkayFreedoms endepunkt land; Australia, Østerrike, Brasil, Canada, Frankrike, Tyskland, Storbritannia, Italia, Japan, Nederland, Polen, Romania, Russland, Singapore, Spania, Sverige, Sveits, Tyrkia og USA

Det største problemet her er ytelsen, med OkayFreedom som ser de tregeste hastighetene på alle femten betalte og gratis å bruke VPN-er i den siste testrunden. Det er raskt nok for surfing og 1080p videostreaming, men nedlastingstiden vil være ekstremt lang.

Hvordan vi tester hver gratis VPN

For denne gratis VPN-tjenestetesten, viVi har brukt en kuttversjon av fullstendige tester for nedlasting av hastighet vi bruker for å rangere våre beste VPN-er, ved å bruke mindre filer på rundt 60 MB og bare teste HTTP-gjennomstrømning.

Dette betyr at vi nøyaktig kan sammenligne tjenester som har en båndbreddetak, men som har redusert gjennomsnittlig nedlastingshastighet over hele linja.

Som alltid representerer dataoverføringstester bare et øyeblikksbilde av ytelsen fra en enkelt endepunktserver på et bestemt tidspunkt, selv om vi kan referere tilbake til resultatene fra tidligere tester for å få et bredere bilde av hvordan en gitt tjeneste har utviklet seg.

I alle tilfeller, vihar registrert de beste hastighetene vi klarte å oppnå for hver leverandør i løpet av testperioden.

Finn ut mer om hvordan vi tester produkter her.

About Muhammad Usman Younas

Hello, I am Muhammad Usman Younas a founder of worldstudypoint.com and some other websites. I have created Study Point Website to promote the Eductaion in All Over the World. And to help the Students in their Studies.

View all posts by Muhammad Usman Younas →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *