Utgivelsesdato for Pixel 5a, funksjoner, spesifikasjoner og tidlige lekkasjer

 

Det er februar nå, noe som betyr at vi bare er tre måneder fra vi vanligvis forventer at neste mellomstore Pixel skal lanseres. Selv om pandemien setter alt på vent i år og 2020s Pixel 4a har blitt forsinket til august, er det vanskelig å si når vi helt sikkert ser Pixel 5a. For nå har vi samlet alt det er å vite om Pixel 5a her i denne veiledningen.

Vi likte tiden vår med Pixel 4a, og hilste det som et flott rimelig alternativ for alle etter en liten Android med skarp skjerm, raske oppdateringer og et stadig pålitelig kamera. Like etter lanserte Google Pixel 5, og ga brukerne flaggskipspakken mens de fortsatte å utfordre sine dyrere rivaler med en budsjettvennlig pris. 2020 har gitt oss store forhåpninger om Googles 2021-serie, med mellomklassen 5a først i køen for å imponere oss.

Nylig fikk vi vår første titt på håndsettet takket være tipster Slivakov (via Slashleaks) selv om vi allerede er i tvil om designet.

Bilde: Slivakov / Slashleaks

Bildene, som ble lagt ut på nettstedet i januar, ser ut til å vise frem Pixel 5a-skjermen, sammen med kameraappen og en rekke spesifikasjoner. En av de mer åpenbare forskjellene her er fraværet av hullet foran på kameraet. I stedet for å la kameraet ligge i øvre venstre hjørne av skjermen som det er på 4a, antyder bildene at Google vil kaste hullhullsdesignet for en tykkere ramme over toppen av telefonen.

De lekkede bildene viser også 5a-kamerainnstillingene, inkludert videostabiliseringsfunksjonen, mens et annet bilde antyder at enheten kommer med 6 GB RAM og 128 GB lagringsplass.

Bilde: Slivakov / Slashleaks

Uansett har det allerede vært tvil om 5a er telefonen som er avbildet på bildene.

NotebookCheck rapporterte at leakeren ikke har noen særlig pålitelig rekord på Slashleaks, og viser en tillitspoeng som er konsekvent under 30%.

Ikke bare dette, men produktrevisjonsnavnet ‘sjøstjerner’ som vises i et av bildene, motsier en tidligere lekkasje som refererte til 5a-kodenavnet som ‘barbette’. Hvis du legger til det slett ikke mistenkelige serienummeret ‘0123456789ABCDEF’, så har vi valgt å ta denne lekkasjen med et saltkorn.

Bilde: Slivakov / Slashleaks

Lite annet er kjent om Pixel 5a så langt, men vi vil fortsette å oppdatere denne guiden ettersom flere nyheter og rykter strømmer inn. Les videre for å oppdage hva vi vet om telefonen så langt, og ikke glem å bokmerke denne siden til hold deg oppdatert om alle ting Pixel 5a.

Relatert: Beste telefon

Utgivelsesdato for Pixel 5a – når lanseres den?

Google kunngjør vanligvis sin mellomstore Pixel-telefon på det årlige Google IO-arrangementet i mai. Selskapet ble tvunget til å presse tilbake og til slutt avbryte arrangementet i 2020 på grunn av den pågående Coronavirus-pandemien, med Pixel 4a som ble lansert senere enn vanlig i august.

Det er foreløpig ikke klart om pandemien vil fortsette å påvirke Googles lanseringer i 2021. Google var vert for en online-begivenhet for Pixel 5 i september, noe som betyr at en virtuell Google IO kan være tilbake på bordet i mai.

Foreløpig forventer vi at Pixel 5a vil bli utgitt om sommeren, men vi må vente på å se når nøyaktig Google er vert for arrangementet.

Relatert: Beste mellomstore telefoner

Pixel 5a-pris – hvor mye vil det koste?

Det har ikke vært noe offisielt ord om prisene på Pixel 5a ennå, men vi forventer at det vil koste rundt $ 349 / £ 349 / € 349.

Pixel 4a ble priset til $ 349 / £ 349 / € 349 da den ble kunngjort i fjor sommer, mens Pixel 3a ble lansert for $ 399 / £ 399 / € 399 året før, så vi forventer at 5a vil lande i et lignende område .

About Muhammad Usman Younas

Hello, I am Muhammad Usman Younas a founder of worldstudypoint.com and some other websites. I have created Study Point Website to promote the Eductaion in All Over the World. And to help the Students in their Studies.

View all posts by Muhammad Usman Younas →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *