Moshi Otto Q Wireless Charger Review: En stilig 10W lader for smarttelefonen din

Ettersom rask trådløs lading tar seg inn i flere og flere smarttelefoner, kan vi se en økning i antall trådløse ladetilbehør i markedet. Imidlertid har de fleste av disse trådløse ladere en vanlig design, mer fokusert på verktøy enn utseende. Det er noen få unntak, men som Moshi Otto Q, som gir både stilig design og funksjon til markedet for trådløs lading.

Moshi Otto gjennomgang trådløs lading

Moshi Otto Q Review: Design

Moshi Otto Q ser ikke ut som en tradisjonell trådløs lader. Den har en veldig stilig design og passer lett sammen med dine eksisterende møbler. Faktisk, ved første øyekast, kan du ikke engang identifisere den som en trådløs lader. Moshi sier at designet er inspirert av dansk møbeldesign, og jeg må være enig i at det ser veldig premium og luksuriøst ut.

Moshi Otto anmeldelse 01 Toppen av den trådløse laderen er dekket av et stofflignende materiale i en gråmelert overflate med en silikonring som sørger for at telefonen eller en annen trådløs ladekompatibel enhet holder seg godt på toppen. Otto Q leveres også med en matchende grå fargeladekabel, noe som sikrer ensartethet. Vær imidlertid oppmerksom på at du ikke får ladeadapteren i esken. Dessuten er det bare ett fargevalg for denne laderen – grå. Fargen ser veldig premium ut, så jeg tror ikke jeg ville valgt noen annen nyanse selv om jeg hadde muligheten.

Moshi Otto Review med USB-ledning
Moshi Otto leveres med en USB-A til C-ledning, men ingen adapter

Moshi Otto Q trådløse lader er ganske lett på bare 137g, og du kan enkelt bære den rundt når du reiser, til og med lade den via USB-C-porten til den bærbare datamaskinen. 1-meters kabelen (USB-A til C) sørger videre for at du ikke har noen problemer med å koble laderen til nærmeste pluggpunkt.

Moshi Otto anmeldelse 05

Bunnen av laderen er laget av et sklisikkert materiale som hjelper den å holde seg godt på plass.

Moshi Otto Q Review: Ladestøtte / hastighet

Moshi Otto Q er ikke den raskeste trådløse laderen rundt, med maksimal effekt på 10W. Imidlertid støtter den Qi trådløs ladestandard, så du bør kunne lade hvilken som helst Qi-aktivert enhet, enten det er fra Apple, Samsung, Xiaomi eller til og med Huawei på 5W / 7,5W / 10W.

Merk at den trådløse ladehastigheten avhenger av adapteren den er koblet til. Så hvis du driver Moshi Otto Q via en 5W adapter, får du bare 5W lading på enhetene dine, selv om enheten kan lade 10W. For å sikre at du utnytter 10W lading, bruk alltid en 10W + laderadapter.

Moshi Otto trådløs lader iPhone 11 Utvalgt

Otto Q kan lade smarttelefoner med kasser opptil 5 mm tykke, alt takket være den innovative Q-coil ™ -modulen som angivelig har et 2,6 mm ferritark for effektiv lading.

Editor’s Pick: Xiaomi Mi 20W Smart Tracking Wireless Charger Pad Review: Et kult produkt med et par ulemper

Du får også en LED-ladingindikator som blinker hvert par sekunder når enheten lades. Når enheten er fulladet, slutter LED-lampen å blinke for å indikere det samme. Merk at på grunn av det begrensede overflatearealet på laderen, må du justere enheten perfekt for å sikre at den begynner å lades. Det var et par ganger først hvor jeg savnet dette søte stedet, og telefonen min lades ikke selv når den ble plassert på laderen. Men etter et par dager finner du ut dette stedet.

Moshi Otto gjennomgang LED 13

Andre funksjoner inkluderer FOD (Deteksjon av fremmedlegemer) som har blitt standard blant trådløse ladere i disse dager.

Moshi Otto Q gjennomgang: bruk

Som jeg nevnte ovenfor, måtte iPhone 11 som jeg lade på Moshi Otto Q være perfekt justert med laderen for å starte ladeprosessen. Dette er fordi det trådløse ladeområdet er begrenset av design (et problem for de fleste kompakte ladere), og jeg hadde foretrukket at det var litt større. Merk at den trådløse laderen fungerte bra, selv med et Spigen-etui på telefonen.

Moshi Otto gjennomgang 10

Moshi Otto Q ble ikke varm mens du lading iPhone 11 på 7,5 W. Den støtter Qi-basert lading opp til 10W, men da jeg testet laderen, hadde jeg ikke en 10W-støttet enhet med meg. Men den kan lade alle Qi-aktiverte enheter på opptil 10 W. Det ladet også øyeblikkelig øreproppene mine Meizu og Airpods Pro uten problemer.

Du kan enkelt ta den med deg mens du er på reise eller på en kafé og strømforsyne den via den bærbare USB-en. Ladingen vil være litt tregere (på grunn av USB-utgangen), men fordelene med å ha en trådløs lader overalt vil oppveie denne ulempen. Jeg prøvde det med Macbook Pro på en kafé, og jeg hadde ingen problemer med å lade telefonen eller øreproppene.

Moshi Otto anmeldelse Macbook trådløs lading 14

Det stofflignende materialet på toppen ser ganske holdbart ut, og etter en måneds testing var det ingen tegn til slitasje. Omkretsen ser ut som den er laget av metall, men vær oppmerksom på at den bare er solid plast med metallfinish. Likevel ser den generelle designen ganske premium ut og vil være et attraktivt tillegg til bordet ditt.

Moshi Otto Q gjennomgang: dom

Moshi Otto Q er verken den raskeste eller billigste (koster rundt $ 60 på Amazon) trådløse lader i markedet. Men det er en av de mest stilige trådløse ladere jeg har sett, og med tanke på at dette kommer til å være en engangsinvestering for de fleste brukere, kan jeg anbefale laderen til de fleste brukere som vil ha noe mer fancy og stilig enn tradisjonelle trådløse ladere.

Moshi Otto gjennomgang Airpods Pro øretelefoner trådløs lading 15
Vær oppmerksom på at den grå fargen er litt lysere enn det du ser på dette bildet. Det er veldig nær fargen på bildene som er lagt til ovenfor.

En ulempe er den begrensede ladeflaten, men dette er et problem med de fleste kompakte trådløse ladere i markedet. Hvis du kan se forbi dette (du finner ut det søte stedet etter å ha brukt det i et par dager), kan Moshi Otto Q være et stilig, men funksjonelt tilbehør for å lade telefonen hver dag.

Du kan finne mer informasjon om Moshi Otto Q fra det offisielle nettstedet.

HVOR KAN MAN KJØPE

Moshi Otto Q @ – Amazon

** Vi kan tjene provisjon når du kjøper med noen av våre lenker.

VÆR ALLTID DET FØRSTE Å VITE – FØLG OSS!

About Muhammad Usman Younas

Hello, I am Muhammad Usman Younas a founder of worldstudypoint.com and some other websites. I have created Study Point Website to promote the Eductaion in All Over the World. And to help the Students in their Studies.

View all posts by Muhammad Usman Younas →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *