DOOGEE S40 Pro Review: En anstendig robust smarttelefon

Hvis du har fulgt den kinesiske smarttelefonindustrien, bør DOOGEE være et kjent navn for deg. Selv om du ikke har brukt telefonene deres, har du sikkert hørt om merket, som er kjent for å lage billige og brukervennlige smarttelefoner og tilbehør. Og i dag skal vi sjekke ut DOOGEE S40 Pro, en telefon som fokuserer på robusthet og holdbarhet. Så la oss se hva det bringer til bordet.

DOOGEE S40 Pro (8)Vi har Mineral Black-versjonen av DOOGEE S40 Pro, og det fremgår av utseendet alene at den er ekstremt godt beskyttet. Bakpanelet, topp- og bunnrammer og alle fire hjørnene er innpakket i gummi. Venstre og høyre ramme er av metall. Skjermen bruker Corning Gorilla-glass, som føles veldig betydelig i hånden. Alle portene er beskyttet med gummipropper. Dette betyr at det ikke bare er dryppsikkert, men også vanntett. Telefonen er offisielt IP68-klassifisert vanntett og tåler ekstreme temperaturer mellom -55 ° C og 70 ° C. Og den er også militær 810G-sertifisert. Så det er veldig praktisk som en telefon designet for folk som tilbringer mye tid utendørs. Den praktiske designen byttes for en enorm kropp og vekt på 245 g, noe jeg synes er akseptabelt.DOOGEE S40 Pro kjennetegnet (3)

Siden den fungerer som en telefon, er konfigurasjonen noe man må snakke om. Den leveres som standard med MT6762D A25 SoC, som er MTKs Helio P22. Selv om rå CPU-kraft ikke er styrken, kan den garantere en veldig lang batterilevetid. For de som ofte jobber utendørs, er det en åpenbar prioritet å garantere batterilevetiden fremfor ytelse. Skjermen har også bare 720p-oppløsning, og med 4650 mAh batteri kan det sies at telefonen lett kan vare i opptil 2 dager.

Editor’s Pick: Moshi Otto Q Wireless Charger Review: En stilig 10W lader for smarttelefonen din

Det er en 3,5 mm hodetelefonkontakt, bakmontert fingeravtrykkgjenkjenning og et kortspor for to nano-simmer eller en nano-sim og et TF-kort. Den har også en ekstra tilpasset knapp bortsett fra strøm- og volumtastene, som kan tilpasses for å raskt starte en spesifisert funksjon. Telefonens bakre kamera er sammensatt av et 13mp hovedkamera og et 2mp portrettkamera. Det fremre kameraet er 5MP, og du kan egentlig ikke forvente at en robust telefon i militærklasse skal være god til fotografering. Hvis jeg måtte kommentere kvaliteten, er “Knapt nok” min vurdering av kameraet.

DOOGEE S40 Pro har robust (2)Dessverre kommer telefonen med bare 10 watt lading, og å lade 4650 mAh-batteriet til 100% betyr at du må vente veldig lenge. Jeg håper at fremtidige DOOGEE-telefoner kan sendes med minst 18 watt lading. Tross alt støtter de fleste vanlige mobiltelefoner og kraftbanker alle 18 watt lading. Den andre tingen er at ladeporten forhåpentligvis erstattes med en Type-C. MicroUSB-grensesnittenheter blir mindre og mindre vanlige i disse dager. For folk som jobber utendørs, er det spesielt praktisk å ha en kabel mindre å bære.DOOGEE S40 Pro (4)

Telefonen har også noen veldig nyttige funksjoner innebygd, for eksempel en forstørrelsesglass, gradskive, loddbob, og til og med et høydemålingsverktøy som bruker det visuelle forskjellsprinsippet til å måle høyden på bygninger. Det vil sannsynligvis ikke være veldig nøyaktig. Men det er likevel en praktisk funksjon.

DOOGEE S40 Pro kjennetegnet (3)På dette punktet er det klart for målgruppen til DOOGEE S40 Pro – utendørs arbeidere som krever en telefon som kan garantere den mest grunnleggende kommunikasjonen under ekstreme utendørsforhold. Så hvis du er en av målgruppen, kan S40 Pro være et godt smarttelefonalternativ.

Men hvis du ikke er det, ikke kjøp det. Det selges for $ 109 på det offisielle nettstedet. Gitt den billige prislappen, ville det heller ikke være hjerteskjærende å miste det i et ekstremt miljø plutselig. Totalt sett vil jeg fortsatt anbefale telefonen som trenger spesialfunksjonene til DOOGEE S40 Pro. Forutsetningen er at du vurderer nøye om du virkelig trenger en robust smarttelefon av militær karakter.

HVOR KAN MAN KJØPE

Doogee S40 Pro @ – Banggood

VÆR ALLTID DET FØRSTE Å VITE – FØLG OSS!

About Muhammad Usman Younas

Hello, I am Muhammad Usman Younas a founder of worldstudypoint.com and some other websites. I have created Study Point Website to promote the Eductaion in All Over the World. And to help the Students in their Studies.

View all posts by Muhammad Usman Younas →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *