OPPO Reno 5 Pro 5G Hands-on: Premium i de rette områdene

OPPOs første 5G-smarttelefon i India i 2021 er den splitter nye OPPO Reno5 Pro 5G. Selskapet avslører at det er et av de seks 5G-håndsettene det vil lansere i år. I motsetning til tidligere generasjoner, vil årets Reno5 Pro komme med nesten identiske spesifikasjoner som den kinesiske varianten. Dette betyr at Reno5 Pro har Dimensity 1000+ flaggskipsprosessor inne, noe som gjør den til den første smarttelefonen med denne brikken i India.

Jeg har brukt OPPO Reno5 Pro i over en uke, og den praktiske følelsen av enheten sammen med den ekstremt lette designen overrasket meg. Astral Blue-fargen er også veldig unik da skiftene mellom blå og lilla i forskjellige vinkler.

OPPO Reno5 Pro 5G 1

La oss se nærmere på Reno5 Pro i denne praktiske.

OPPO Reno 5 Pro Hands-on: Design & Display

Inne i Reno5 Pro-boksen får du en lader, USB-C-kabel, et silikonveske, samt en kablet USB-C-hodetelefon.

OPPO Reno5 Pro 5G-boks
OPPO Reno5 Pro 5G boksinnhold

Det første du vil legge merke til ved den nye OPPO-modellen er dens lette kropp. Telefonen veier bare 173 gram og måler bare 7,6 mm i tykkelse. Det er ekstremt behagelig å holde, selv med en hånd, og kantene er avrundede og buede for en bedre praktisk følelse.

OPPO Reno5 Pro 5G 2

En annen ting du umiddelbart merker om telefonen er dens unike Astral Blue-farge. Fargen har en glitrende tekstur i en matt finish. Så baksiden tiltrekker seg ikke noen fingeravtrykk, men den glitrende teksturen skiller seg ganske betydelig ut. Fargen er ikke vanlig blå og skyggen skifter fra lyseblå til lilla i forskjellige vinkler.

Kamerahuset er plassert i øverste venstre hjørne. Det stikker litt ut av kroppen, men det merkes nesten ikke. Et tynt silikonveske (følger med i esken) vil eliminere dette fremspringet helt.

OPPO Reno5 Pro 5G tykkelse
Telefonen er bare 7,6 mm tykk

Av / på-knappen er plassert på høyre side, og den er i god posisjon for tommelen. Volumknappene er plassert på motsatt side. På toppen har du en Designed For Reno-tekst mens alle porter er nede nederst, som inkluderer dobbelt SIM-spor, USB-C og et enkelt høyttaleroppsett.

OPPO Reno5 Pro 5G har en 6,5-tommers 3D buet skjerm på forhånd. Det er et Super AMOLED-panel med 90Hz oppdateringsfrekvens og 180Hz berøringssamplingsfrekvens. Skjermen er HDR10 + sertifisert og kantene på toppen og bunnen er merkbart tynne. Fargene dukker veldig bra ut på dette AMOLED-panelet, og det er tilstrekkelig lyst selv i direkte sollys.

OPPO Reno5 Pro 5G 18

Det er ingen synlige fargeskift i forskjellige vinkler, og det er klart at Reno5 Pro 5G bruker et topp AMOLED-panel. Jeg skal snakke mer om skjermkvaliteten i min fulle gjennomgang, men generelt har telefonen en ekstremt levende skjerm så god som alle andre premium flaggskip.

OPPO Reno5 Pro 5G 24

Fingeravtrykkssensoren på skjermen er plassert nær den nedre rammen på skjermen. Det er faktisk veldig nær hjemmeknappens posisjon (hvis du har aktivert skjermknapper) og ligger litt lavere enn hva jeg ville ha foretrukket. Men sensoren er rask, og du blir vant til posisjonen veldig raskt.

OPPO Reno 5 Pro Hands-on: spesifikasjoner, kamera og batteri

Reno5 Pro er den første Dimensity 1000+ smarttelefonen i India. Det er en viktig brikke for både MediaTek og OPPO, gitt hvordan den har et integrert 5G-modem og kommer med toppen av linjen flaggskip-spesifikasjoner. I virkeligheten klarte Dimensity 1000+ på OPPO Reno5 Pro ganske bra. Imidlertid vil jeg snakke om brikkesettet og dets ytelse i detalj i min fulle gjennomgang som kommer en uke senere.

OPPO Reno5 Pro 5G 21
Reno 5 Pro spesifikasjoner

Gjennomgangsenheten hos meg er 8 GB RAM-variant med 128 GB ROM ombord. Det er fire kameraer på baksiden, ledet av en 64MP primær skytespill, en 8MP vidvinkel skytespill, en 2MP dybdesensor og en annen 2MP makroskytter. De to siste sensorene er egentlig ikke vanlige, så forvent middelmådig ytelse fra dem. Imidlertid kan det primære 64MP-kameraet ta utmerkede bilder, spesielt i dagslysscenarier.

OPPO Reno5 Pro 5G 9

AI Highlight-algoritmen som kombinerer Live HDR og Ultra Night Video-algoritmer, fremhever livlige farger i bilder med godt detaljnivå. Videoopplevelsen på telefonen er også veldig interessant takket være selskapets proprietære FDF Portrait Video System.

Den fremre 32MP-sensoren kan ta bilder av høy kvalitet som er lyse og levende, selv om natten.

OPPO Reno5 Pro 5G SuperVOOC 2

4350mAh-batteriet kan lett gi deg en dags batterilevetid, men jeg har egentlig ikke trengt å bekymre meg for telefonens batteri på grunn av den superrask 65W SuperVOOC 2.0 hurtigladeren. Du kan få opptil 100% på bare en halv time, så lavt batterinivå vil egentlig ikke være et problem med denne enheten.

OPPO Reno5 Pro 5G selges for Rs. 35 990 i India, og jeg personlig synes det tilbyr ganske mange funksjoner for å rettferdiggjøre denne prislappen. Den tynne og lette kroppen er et stort salgsargument for denne 5G-enheten, og den gir en førsteklasses opplevelse i de riktige områdene. Du får et flaggskip Super AMOLED-skjerm, en rask og effektiv Dimensity 1000+ prosessor, en unik Reno Glow matt finish på baksiden og en superrask 65W ladeteknologi.

OPPO Reno5 Pro 5G 4

Jeg skal teste ytelsen til Dimensity 1000+, samt telefonens firekameraoppsett de neste par ukene, så følg med på Gizmochina for flere oppdateringer.

I SLEKT:

VÆR ALLTID DET FØRSTE Å VITE – FØLG OSS!

About Muhammad Usman Younas

Hello, I am Muhammad Usman Younas a founder of worldstudypoint.com and some other websites. I have created Study Point Website to promote the Eductaion in All Over the World. And to help the Students in their Studies.

View all posts by Muhammad Usman Younas →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *