Hvordan kurere hælsporer hjemme

Mens låsing har gjort mange sløv, er noen stadig på tærne og lager husarbeid. Ikke rart, mange klager nå over fot- og ankelrelaterte problemer. Disse fotsmerter er ganske vanlige og er også kjent som hælsporer. Les også – Opplever smerter i beinet? 8 naturlige måter å avlaste slitne ben og føtter

HVA ER HÆLSPORTER?

En hælspore er en tilstand som forårsaker kalsiumavleiringer. Dette fører til en beininntrenging under hælbenet. Det er ofte knyttet til betennelse i bindevevet mellom foten og hælbenet og er en smertefull tilstand. Det kan også føre til hevelse, irritasjon og svekkelse av buebenet. Les også – Fotdeformitet: Naturlige måter å behandle bunions uten kirurgi

HJEMMEMIDLER FOR Å BEHANDLE HÆLSPOR

Her er 6 enkle hjemmemedisiner som kan gi deg lindring av bankende smerter. Les også – 5 sikkerhetsmidler for å få øyeblikkelig lindring av hælsmerter

Epsom saltbad

Epsom salt er magnesiumsulfat. Magnesium er viktig for beindannelse og kalsiumabsorpsjon. Overraskende nok finnes det meste av magnesium i kroppen din i beinene. Dryss litt Epsom-salt i vann og dypp føttene i løsningen, eller masser også hælene forsiktig med den.

Massasje med essensielle oljer

Rene essensielle oljer som rosmarin, lavendel eller til og med hverdagsoljer som kokosnøtt og olivenolje inneholder betennelsesdempende egenskaper og kan bidra til å redusere smerte. Kokosolje fungerer også som en naturlig fuktighetskrem som myker hælene. Det er derfor bare å varme opp oljen litt og gni den forsiktig inn i hælen.

Eplecidereddik

Eplecidereddik er den nye supermaten. Det kan kurere alt fra hudplager til mageproblemer til smerte. Eplecidereddik er kjent for å trekke ut overflødig kalsium fra beinet og bringe lindring. Du kan enten suge føttene i et kar med varmt vann med noen dråper eplecidereddik eller pakke et vått håndkle gjennomvåt i hælen i noen minutter.

Ispakke

Hvis du leter etter en rask og øyeblikkelig lettelse, bør du vurdere kald fomentation. Påfør en ispose på det berørte området i noen minutter. Dette er en fin måte å lindre hevelse og smerte på. Unngå imidlertid å påføre is direkte på hælen.

Bakepulver

Natron er en kjøkkeningrediens som har mange bruksområder. Rett fra å gi deg vakker hud til å bleke tennene, gir natron mange fordeler. Den retter seg mot kalsiumkrystaller som er avsatt i hælen direkte. Du kan lage en pasta ved å blande en halv teskje natron i vann og bruke denne på hælen. Baking soda hjelper også til å balansere pH-nivåene.

Linfrøolje

Linfrøolje er en god kilde til alfa-linolensyre, en form for omega-3 fettsyre, som angriper betennelse. Hell litt linfrøolje i varmt vann og dypp et håndkle i den. Pakk håndkleet rundt hælen og legg en varmepute over den. La den stå i minst en time og unngå å bevege deg i løpet av denne perioden. Dette vil hjelpe til med å lindre smertene dine.

About Muhammad Usman Younas

Hello, I am Muhammad Usman Younas a founder of worldstudypoint.com and some other websites. I have created Study Point Website to promote the Eductaion in All Over the World. And to help the Students in their Studies.

View all posts by Muhammad Usman Younas →