Eteriske oljer for å kontrollere blodtrykket

 

Hypertensjon eller høyt blodtrykk er et vanlig problem i disse dager, som ikke bør ignoreres og overlates uten tilsyn. Å gjøre dette kan øke risikoen for mange alvorlige helsemessige forhold, inkludert hjerneslag og hjerteinfarkt. Imidlertid kan den kontrolleres effektivt med noen mindre endringer i livsstilen din. Et balansert kosthold og noen få andre sunne vaner kan faktisk føre til lavere blodtrykksnivå. Det er også mange hjemmemedisiner som gjør underverker for hypertensjon. Bruk av essensiell olje er et annet effektivt middel mot høyt blodtrykk. Disse kan brukes på forskjellige måter for å fremme bedre helse. Så her er vi med noen spesielle essensielle oljer som effektivt kan kontrollere høyt blodtrykk. Les også – Vanlige blodtrykksmedisiner som er trygge for pasienter med COVID-19

Lavendel essensiell olje

Lavendel essensiell olje er en av de mest brukte essensielle oljene. Denne oljen gir lindring fra stress og angst. Noen studier fremhever fordelene med lavendelolje for bedre blodtrykkstall. Du kan blande eterisk lavendelolje med kokosnøttolje eller hvilken som helst bærerolje for bruk. Du kan også tilsette noen få dråper lavendelolje i romfriskeren. Les også – Hypertensjon: 7 Vanlige myter om høyt blodtrykk debunked

Rose essensiell olje

Rose essensiell olje kommer med mange helse- og skjønnhetsfordeler. Det har en beroligende effekt på deg, og dette er perfekt for å kjempe mot høyt blodtrykk. Bruk av rose essensiell olje gir en avslappende effekt på kroppen din som forbedrer blodsirkulasjonen. Dette resulterer i kontrollert blodtrykk. Det er også bra for huden din, og du kan enkelt legge den til i hudpleierutinen din. Les også – Vil du ha fyldigere bryn? Disse 5 skjønnhetsoljene som hjelper deg å vokse tykke øyenbryn naturlig

Bergamott

I følge noen få studier kan innånding av en bestemt oljeblanding som inneholder bergamott, bidra til å redusere hypertensjon. Blandingen inkluderte også lavendelolje og ylang-ylangolje i den.

Citronella

Dette brukes ofte som myggmiddel, men det kan også være til fordel for hjertets helse. I følge en liten studie fra 2012 publisert i Tidsskrift for helseforskning, ble det funnet sett at innånding av citronellaoljedamp kan redusere en persons blodtrykksnivå, hjertefrekvens og respirasjonsfrekvens betydelig.

Kalk eterisk olje

Denne oljen er mye brukt i romdufter. Kalkolje kan hjelpe til med å slå stress som til slutt kan resultere i bedre blodtrykkstall. Kalkolje er også bra for oral og hudhelse. Det kan også hjelpe deg med å forhindre infeksjoner og øke immuniteten.

Røkelse

Essensiell olje fra røkelse brukes ofte i østlig medisin. Bortsett fra å ha antiinflammatoriske egenskaper, kan det også bidra til å bekjempe angst og lignende problemer. Disse effektene kan bidra til å redusere høyt blodtrykk.

Søt merian

En studie publisert i PLOS ETT fant bemerkelsesverdige endringer i blodtrykk og hjertefrekvens hos deltakere som inhalerte søt merian essensiell olje.

Hvordan du bruker disse oljene

Ovennevnte oljer kan enkelt brukes på mange måter. Ta en titt:

  • Bland dem i en duftfri kroppslotion
  • Tilsett noen få dråper essensiell olje til en bærerolje som kokosnøttolje eller søt mandelolje og bruk blandingen i en massasje.
  • Tilsett oljene til en diffusor eller oljebrenner.
  • Dryss noen dråper i et varmt bad
  • Pust inn duften direkte fra flasken

About Muhammad Usman Younas

Hello, I am Muhammad Usman Younas a founder of worldstudypoint.com and some other websites. I have created Study Point Website to promote the Eductaion in All Over the World. And to help the Students in their Studies.

View all posts by Muhammad Usman Younas →