Prøv disse naturlige rettsmidler for å forhåndsbehandle menstruasjonene

Les dette inn Hindi, tamil. Les også – Nå etter at disse komfortmatene holder seg sunne i vår

Noen ganger kommer perioder til feil tid og ødelegger planen vår. For eksempel når vi planlegger et bassengfest, en tur eller en puja. Vi har alle hatt de dagene da vi ønsket at perioden hadde kommet en dag senere eller tidligere. Ikke sant? Men du kan faktisk få det til. Det er en rekke medisiner som du kan ha for å utsette eller forhåndsbehandle menstruasjonene, samt noen naturlige midler som fungerer bra. Her er et naturlig middel du kan prøve. Les også – Unngå seksuell dysfunksjon: Å ha flere partnere kan faktisk være bra for deg

 

Papaya Les også – Østrogen kan beskytte deg mot influensa: Øk nivået av dette hormonet naturlig

Papaya er en av de mest effektive hjemmemedisinene for å forberede menstruasjonen din, da den genererer overdreven varme i kroppen din. Karoten som er tilstede i denne frukten, hjelper til med å stimulere hormonet østrogen, og fremkaller dermed menstruasjonen din tidlig[1]. Du vil kanskje også lese om helsemessige fordeler av papaya.

Jaggery

Jaggery er alltid tilgjengelig på det indiske kjøkkenet, og er et godt hjemmemedisin for forhåndsbestemmelsesperioder. Spis jaggery med sesamfrø eller drikk et glass ingefærjuice med jaggery på tom mage tidlig på morgenen, da dette antas å bidra til å forberede menstruasjonssyklusen din.

Granateple

Drikk granateplejuice tre ganger om dagen i noen dager, eller ta ett glass (granateplejuice med sukkerrørsaft) juice blanding fire ganger om dagen for å starte menstruasjonssyklusen tidlig. Her er fem grunner til at granateple er bra for huden.

Gulrøtter

Spis ferske gulrøtter (eller gresskar rik på karoten) eller ha gulrotjuice 2-3 ganger om dagen, da karoten som er tilstede i gulrøtter, oppmuntrer til produksjon av østrogen og dermed forkaster menstruasjonssyklusen. Du vil kanskje også lese om de andre helsemessige fordelene med gulrøtter.

Caromfrø

Å ha et glass juice laget av caromosfrø eller til og med fenegreekfrø er funnet å hjelpe til med å forberede menstruasjonene dine med få dager.

sesamfrø

Du kan ha en teskje sesamfrø med jaggery rundt 15 dager før forventet dato, eller du kan ha en skje med sesamfrø med varmt vann 2 ganger om dagen for tidlig menstruasjon.

Ananas

Det er en av de gode varmeinduserende matvarene som ser ut til å virke effektivt hvis du trenger å forhåndsbestemme menstruasjonene dine når de konsumeres i større mengder.

Gurkemeie

Legg til en klype gurkemeiepulver i kokende vann og drikk det om morgenen og kvelden hver dag i rundt 15 dager før forventet dato for å øke sjansene for tidlig menstruasjon med omtrent 5 dager. Les om syv grunner til å begynne å drikke gurkemeie melk eller haldi doodh.

Her er litt mer informasjon

Visste du at yoga hjelper deg med å håndtere PMS? Se hvordan.

Ansvarsfraskrivelse: Dette er bare hjemmemedisiner og bør ikke brukes i stedet for legenes råd. Vennligst besøk legen din for riktig diagnose og passende behandling.

Du vil kanskje også lese:

Pubertet hos jenter Hva du trenger å vite

About Muhammad Usman Younas

Hello, I am Muhammad Usman Younas a founder of worldstudypoint.com and some other websites. I have created Study Point Website to promote the Eductaion in All Over the World. And to help the Students in their Studies.

View all posts by Muhammad Usman Younas →