Hudpleie naturlige rettsmidler for babyer

 

Å ta vare på babyer, spesielt i løpet av de første par månedene, er ganske utfordrende. Babyens hud er ikke bare myk, men også delikat, og derfor bør du være ekstra forsiktig når du velger hudpleieprodukter til den lille. Siden hans / hennes hud fremdeles er i sin første utviklingsfase, kan barnet ditt være mer utsatt for hudsykdommer som utslett, vuggehatt, infantilt eksem eller enda mer alvorlige sykdommer. Noen få kjemikalier i hudpleieprodukter for babyer kan være ekstremt skadelige for barnet ditt. Noen ingredienser som syntetiske dufter, parabener, formaldehyd, sulfat og mer kan sammen forårsake vekstproblemer, hudirritasjon, luftveisproblemer og mange flere problemer for barnet ditt. Derfor anbefales det at du alltid konsulterer barnelege før du velger noe babyprodukt. Vær også forberedt på å håndtere hudproblemer som kan påvirke babyen din i sommer. Du trenger ikke nødvendigvis å stole på farmasøytiske medisiner for å takle babyens hudproblemer. Det er mange kjemiske frie midler du kan prøve. Nedenfor er en liste over noen naturlige rettsmidler som kan bidra til å berolige babyens hudutslett, tørrhet, kløe og mer. Les også – Psoriasis mot eksem: Slik ødelegger stress med huden din

Table of Contents

Havregryn / Jaee

Babyer lider ofte av stikkende utslett, betennelse og kløe i løpet av denne sesongen. Et havregrynbad kan være et godt middel for slike problemer. Det er finmalt og kan tilsettes i et badekar fylt med lunkent vann. Les også – Er hampfrøolje bra for huden din? 5 fantastiske skjønnhetsfordeler du bør vite

 

hvordan Les også – Erstatt sukker med jaggery for å redusere fine linjer, rynker og aldersflekker

 • Tilsett litt havregryn i et badekar fylt med lunkent vann.
 • Bland det til vannet blir melkehvitt.
 • Bad babyen din med blandingen.

Sandeltre / Chandan

Sandeltre er kjent for sine medisinske egenskaper, som ikke bare er bra for sensitiv hud, men også hjelper til med å bekjempe varme og utslett.

hvordan

 • Bland litt sandeltre pulver med tilstrekkelig vann for å danne en tykk pasta
 • Påfør det på det berørte området på babyens hud
 • Det vil gi en øyeblikkelig kjøleeffekt.

Ta

Neem (margosa blader) er en av de mest effektive naturlige hjemmemedisinene som fungerer perfekt som et antiseptisk middel. Dette hjelper også med beroligende myggstikk.

hvordan

  • Mal bladene med vann i en mikser for å danne en pasta
  • Påfør nå limen på de berørte områdene på babyens hud for å lindre kløe og utslett.

Kokosolje

Kokosolje har soppdrepende og antimikrobielle egenskaper, og det er mye brukt spesielt for bleieutslett. Det kan også hjelpe med sopputslett på huden. Slik bruker du det:

hvordan

 • Påfør oljen før du legger bleien på babyen din, da den fungerer som et smøremiddel og forhindrer direkte kontakt med huden.
 • I tilfelle sopputslett, tilsett noen dråper kokosnøttolje i lunkent vann mens du bader babyen.

Morsmelk

Et av de mest lovende og enkle naturmedisinene mot utslett hos nyfødte som fokuserer på både det indre og det ytre av barnets hud er morsmelk. Dette er fordi brystmelk er fylt med immunglobuliner som hjelper til å bekjempe infeksjoner.

hvordan

 • Bare bruk noen dråper på det berørte området av babyens hud.

Merk: I tilfelle ekstrem rødhet, irritasjon, kløe, pus osv., Kontakt barnelege.

About Muhammad Usman Younas

Hello, I am Muhammad Usman Younas a founder of worldstudypoint.com and some other websites. I have created Study Point Website to promote the Eductaion in All Over the World. And to help the Students in their Studies.

View all posts by Muhammad Usman Younas →