Google Fit-oppdatering gjør Pixel-telefonen din til en velvære-tracker

 

Google ettermonterer Pixel-smarttelefoner med muligheten til å måle hjertefrekvens og pustefrekvens, uten behov for en ekstra treningsmåler eller sensor.

Google sier at en Google Fit-oppdatering vil måle disse vitale tegnene bare ved hjelp av innebygd kamera, først på Pixel-telefoner med planer om å utvide funksjonen for flere av de beste Android-telefonene.

Åndedrettsfrekvensen, som er antall pust inn og ut per minutt, måles ganske enkelt ved å plassere hodet og overkroppen i selfie-kameraet. Kameraet kan oppdage små endringer i brystets bevegelse for å registrere pusten.

Pulsen måles ganske enkelt ved å plassere fingeren på det bakovervendte kameralinsen. Google sier at subtile endringer i fargen på fingeren gjør det mulig å fange antall slag per minutt. Vi har sett denne funksjonen som tilbys av mange smarttelefoner før vi brukte kamerablitsen, men Google integrerer den i selve linsen.

I et blogginnlegg som forklarer den nye teknologien, sier Google: “Vi utviklet begge funksjonene – og fullførte innledende kliniske studier for å validere dem – slik at de jobber i en rekke virkelige forhold og for så mange mennesker som mulig. For eksempel, siden vår pulsalgoritme er avhengig av tilnærmet blodstrøm fra fargeendringer i noens fingertupp, må den ta hensyn til faktorer som belysning, hudfarge, alder og mer for å kunne jobbe for alle. ”

Google sier at målingene ikke er en erstatning for medisinske diagnoser, men de vil være nyttige for brukere som ønsker å oppdage helsetendenser og forbedringer over tid. Google sier at målinger kan lagres i Google Fit-appen sammen med alle andre data som er fanget.

Selskapet legger til: “Med fortsatte fremskritt innen maskinvare og programvare, er det noen ganger den enheten som kan være mest nyttig for helse og velvære, allerede i lommen. Teamet vårt av forskere, ingeniører og klinikere utforsker hvordan hverdagslige enheter og billige sensorer kan gi folk den informasjonen og innsikten de trenger for å ta kontroll over helsen sin. ”

About Muhammad Usman Younas

Hello, I am Muhammad Usman Younas a founder of worldstudypoint.com and some other websites. I have created Study Point Website to promote the Eductaion in All Over the World. And to help the Students in their Studies.

View all posts by Muhammad Usman Younas →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *