8K Apple VR-headset pris mer som HoloLens enn Oculus Quest – rapport

 

En rapport i forrige måned foreslo at Apple kan kreve en Mac Pro-lignende prislapp for sitt første miksede headset. Nå kan det være mulig å begrense den iøynefallende prislappen.

Kilder forteller informasjonen at high-end-headsettet, som antas å være rettet mot utviklere og bedrifter i stedet for forbrukere i utgangspunktet, vil koste rundt $ 3000 (ca £ 2200).

Det vil sette Apples første VR- eller AR-hodesett der oppe med enheter som Magic Leap eller Microsoft HoloLens, i stedet for rimelig innsats som Oculus Quest 2. Apple ble antatt å fokusere sin innsats på AR, men nylige rapporter har antydet et første fokus. på VR med virkelige elementer også inkludert.

Hva vil brukerne få for sine betydelige utgifter? I følge den nye rapporten vises et par 8K. Rapporten sier at Apple har jobbet med avansert øyesporingsteknologi som kan sette den bort fra konkurrentene. Rapporten sier:

“Apple har i årevis jobbet med teknologi som bruker øyesporing for å gjengi bare deler av skjermen der brukeren leter. Dette vil la headsettet vise grafikk av lavere kvalitet i brukerens perifere syn og redusere enhetens databehov, ifølge folk med kunnskap om innsatsen. “

Dagens rapport knytter seg til spekulasjonen om at Apples første virtuelle, utvidede eller blandede reality-headset ikke vil være rettet mot din gjennomsnittlige iPhone-forbruker – i det minste i utgangspunktet. Den første enheten vil sannsynligvis være et springbrett for det såkalte Apple Glass forbrukerproduktet.

Relatert: Oculus Quest vs Oculus Quest 2

Oppdateringen hadde også litt informasjon om et potensielt design for hodesettet, som godt kan være inspirert av de nye AirPods Max over-øretelefonene. I følge et inntrykk, som The Information sier er basert på en prototype på et sent stadium, kan headsettet ha et lignende fleksibelt hodebånd som AirPods Max.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *