8K Apple VR-headset pris mer som HoloLens enn Oculus Quest – rapport

 

En rapport i forrige måned foreslo at Apple kan kreve en Mac Pro-lignende prislapp for sitt første miksede headset. Nå kan det være mulig å begrense den iøynefallende prislappen.

Kilder forteller informasjonen at high-end-headsettet, som antas å være rettet mot utviklere og bedrifter i stedet for forbrukere i utgangspunktet, vil koste rundt $ 3000 (ca £ 2200).

Det vil sette Apples første VR- eller AR-hodesett der oppe med enheter som Magic Leap eller Microsoft HoloLens, i stedet for rimelig innsats som Oculus Quest 2. Apple ble antatt å fokusere sin innsats på AR, men nylige rapporter har antydet et første fokus. på VR med virkelige elementer også inkludert.

Hva vil brukerne få for sine betydelige utgifter? I følge den nye rapporten vises et par 8K. Rapporten sier at Apple har jobbet med avansert øyesporingsteknologi som kan sette den bort fra konkurrentene. Rapporten sier:

“Apple har i årevis jobbet med teknologi som bruker øyesporing for å gjengi bare deler av skjermen der brukeren leter. Dette vil la headsettet vise grafikk av lavere kvalitet i brukerens perifere syn og redusere enhetens databehov, ifølge folk med kunnskap om innsatsen. “

Dagens rapport knytter seg til spekulasjonen om at Apples første virtuelle, utvidede eller blandede reality-headset ikke vil være rettet mot din gjennomsnittlige iPhone-forbruker – i det minste i utgangspunktet. Den første enheten vil sannsynligvis være et springbrett for det såkalte Apple Glass forbrukerproduktet.

Relatert: Oculus Quest vs Oculus Quest 2

Oppdateringen hadde også litt informasjon om et potensielt design for hodesettet, som godt kan være inspirert av de nye AirPods Max over-øretelefonene. I følge et inntrykk, som The Information sier er basert på en prototype på et sent stadium, kan headsettet ha et lignende fleksibelt hodebånd som AirPods Max.

About Muhammad Usman Younas

Hello, I am Muhammad Usman Younas a founder of worldstudypoint.com and some other websites. I have created Study Point Website to promote the Eductaion in All Over the World. And to help the Students in their Studies.

View all posts by Muhammad Usman Younas →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *