Redmi Watch hands-on: En solid Budget smartklokke med NFC

Redmi’s Note 9-serie i Kina ble ledsaget av en annen enhet i forrige måned, Redmi Watch. Gitt hvordan smartklokker får mye popularitet og er klar til å vokse videre de neste månedene, kan Redmi Watch med sin super rimelige prislapp vise seg å være et attraktivt alternativ i sitt prissegment.

Vi fikk endelig Redmi Watch på vårt Kina-kontor i forrige uke. Så dette er vår raske Redmi Watch hands-on, og vi håper vi svarer på de fleste spørsmålene du har om den nye klokken.

Redmi Watch har en enkel firkantet design

REDMI WATCH hjertefrekvens omtalt (6)Redmi-klokken har en enkel firkantet 2,5D buet skjerm, i likhet med Apple Watch-serien. Du får en enkelt knapp på høyre side, men de fleste operasjonene kan utføres via berøringsskjermen.

Den firkantede skjermen har sine fordeler. Du får en mer skjermet eiendom for å vise tekstmeldinger og andre data sammenlignet med en tradisjonell smartur på runde numre.

Vær oppmerksom på at visningsområdet er ganske lite, og at det er tykke, svarte søyler øverst og nederst på 1,4-tommers 320 x 320 piksler oppløsningsskjerm. Imidlertid hjelper den svarte bakgrunnen i grensesnittet å skjule disse tykke rammene.

Redmi Watch er lett og kompakt

REDMI WATCH hjertefrekvens omtalt (6)Redmi-klokken er ganske kompakt med følgende dimensjoner: 41mm x 35mm x 10.9mm. Den veier omtrent 35 gram, slik at du kan bruke den hele tiden selv mens du sover.

Ryggsensorene stikker ikke mye ut fra kroppen, så bæreopplevelsen er god. Sidene på klokken er også polert og buet, så det føles ikke billig.

Klokken leveres med en optisk pulssensor, seksakssensor, geomagnetisk sensor og en omgivende lyssensor.

Har en Multipurpose Single-knapp

REDMI WATCH (5)Redmi-klokken kommer med en enkelt knapp på høyre side. Knappen serverer flere funksjoner som å lyse opp skjermen, åpne den flisebaserte listen over appmeny, gå tilbake til forrige meny og til og med ringe opp XiaoAI-assistent (kun kinesisk).

Funksjonene ligner på Mi Watch

REDMI WATCH (2)Nesten 80% av funksjonene til Redmi Watch ligner Xiaomi Mi Watch, inkludert å bytte sanger, kontrollere volumet, motta meldinger, måle hjertefrekvens, sportssporing og så videre. Den største forskjellen mellom de to klokkene er at Redmi Watch mangler muligheten til å godta eller ringe, siden den ikke har et eSIM.

Merk at Redmis nye klokke ikke kan ta imot samtaler eller svare på tekstmeldinger. Du må også endre språket på klokken manuelt via den tilkoblede appen. Vi kunne ikke finne et alternativ i klokkeinnstillingene.

The Watch kan brukes til å foreta NFC-betalinger / busskort

REDMI WATCH (2)Redmi Watch leveres med NFC-støtte, slik at du kan foreta detaljbetalinger samt få tilgang til transportkort ved hjelp av klokken i Kina.

Du bør få rundt 7 dagers batterilevetid med 230 mAh-batteriet.

LES MER: Kamp om håndleddet: Amazfit Bip U eller Redmi Watch, hva skal du kjøpe?

Redmi Watch er veldig rimelig

REDMI WATCH smartklokke omtalt (1)

For 299 yuan ($ 46) tilbyr den nye klokken mye valuta for pengene. Den har en enkel firkantet design med de fleste funksjonene du forventer av en smartklokke. NFC-støtte (i Kina) er definitivt et ekstra pluss. Forhandlere som Giztop har klokka oppført for salg for $ 59.

Så hva synes du om Redmi Watch? Planlegger du å skaffe deg en? Redmi Watch er tilgjengelig for $ 49 på Giztop før 15. desember.

VÆR ALLTID DET FØRSTE Å VITE – FØLG OSS!

About Muhammad Usman Younas

Hello, I am Muhammad Usman Younas a founder of worldstudypoint.com and some other websites. I have created Study Point Website to promote the Eductaion in All Over the World. And to help the Students in their Studies.

View all posts by Muhammad Usman Younas →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *