COUMI ANC-860 ANC trådløse øretelefoner gjennomgang: Anstendig lyd med støydempende

Nå har de fleste av oss blitt kjent med ANC TWS-ørepropper. Og nesten alle de populære produsentene har kommet ut med sine egne flaggskip ANC trådløse ørepropper i markedet. Mens de hver har sine egne funksjoner, er en ting vanlig blant disse øreproppene – de er dyre. Og til og med den billigste Xiaomi Mi Air2 Pro med ANC vil gi deg rundt 699 RMB ($ 105). Men hva om du ikke vil betale en heftig premie for ANC-ørepropper? Deretter kan du ta en titt på noen nisjemerker som COUMI som har lansert billige trådløse ørepropper kalt ANC-860.

Coumi TWS anmeldelse 01

Som vanlig, la oss starte med designet. Ved første øyekast er det ingen tvil om at COUMI ANC-860-boksen er stor. Men det er ikke bare vanlig stort, det er ganske stort for produktsegmentet. Det er større enn tilfellet med Xiaomi Air2 pro vi har testet før, og hvis du husker det, kalte vi det tilfellet. I motsetning til andre ørepropper, har COUMI ANC-860 ikke magnetisk etui. Så du må trekke opp dekselet manuelt, noe som gjør det nesten vanskelig å åpne det med en hånd.

Coumi TWS anmeldelse 03

Den ovale formen på COUMI-øreproppene gjør at den ser ut som Sonys WF-1000XM3, men den er faktisk veldig forskjellig fra WF-1000XM3s design. Først og fremst, i denne modellen, når du har på deg øreproppene, forblir den ovale utsiden av øreproppene loddrett, i motsetning til Sonys modell der den er vannrett. For det andre bærer den fast på en annen måte. ANC-860 henger mot øregangen. På samme måte som halv-i-øret ørepluggene er fikset. Ja, det kan ta av dekselet til øretelefonene, og du kan se at øreproppene faktisk er halvt øredesign. Og folk som ikke liker ørepropper i øret, kan fjerne dekselet og bruke dem som halve ørepropper uten problemer. Bortsett fra kanskje litt lavere volum.

Coumi TWS anmeldelse 04

På grunn av den ovale utformingen av øreproppene, er støydempende funksjon bare gjennomsnittlig ytelse. Dessuten har den store ovale designen en tendens til å være tung og faller av og til når den bæres ute. Så den beste brukssituasjonen for dette par øreproppene er ikke utendørs, men innendørs.

Coumi TWS anmeldelse 06

Den har ingen appkontroller, og all øreproppkontrollen din må gjøres på øreproppene. Du kan dobbeltklikke på venstre øre for å bytte modus mellom Noise cancelling on, Transparency mode og Noise-cancelling off. Én enkelt venstre eller høyre ørepropp øker eller reduserer volumet eller svarer / legger på samtaler. Dobbeltklikk på høyre øreplugg for å spille eller pause musikk. Trykk lenge på venstre eller høyre ørepropp i to sekunder for å spille forrige eller neste sang, eller du kan avvise anrop med denne gesten. Venstre eller høyre øre trykk lenge i ett sekund for å vekke Smart stemmeassistent.

Vent, føles ikke dette som en overbelastning av instruksjoner? Når det gjelder funksjonalitet, oppfyller det alle dine krav, men læringskurven er lang. Så ikke gidder å huske alle kontrollene. Bare husk de viktige kontrollene, det burde være nok.

I støydempende modus varer øreproppene i omtrent 5,5 timer, noe som er bra for vanlige støyreduserende ørepropper. For øvrig har den ikke muligheten til å stoppe automatisk når du tar av øreproppene.

Coumi TWS anmeldelse 02
Coumi TWS anmeldelse 02

COUMI-øreproppene støtter AAC-kodeken. Lydkvaliteten er god i denne protokollen. Og lave og midtre frekvenser er relativt sterke. Men ventetiden til denne protokollen er ganske høy. Kanskje forsinker rundt 0,8 sekunder mens du spiller, så disse øreproppene anbefales ikke for spill på AAC. Hvis du bytter tilbake til SBC, vil det redusere ventetiden mye, og så kan du spille spill med minimal forsinkelse.

Coumi TWS anmeldelse 07

Så vi kan ikke anbefale COUMI ANC-860 som støyreduserende ANC-ørepropper. Men som vanlige ørepropper er det ikke dårlig. Du kan bruke den som ørepropper i øret eller som ørepropper som er halv-i-øret med en støydempende modus som følger med. Den selger for rundt $ 60 på Amazon. Det er en 10% kupong sammen med 40% OFF-kode LYRAT7J3 å ta tak i den 50% av på Amazon. Så hvis du bruker ørepluggene hjemme eller på et kontor der du ikke trenger å trene, og støyen ikke er veldig høy, kan den fremdeles oppfylle dine krav.

VÆR ALLTID DET FØRSTE Å VITE – FØLG OSS!

About Muhammad Usman Younas

Hello, I am Muhammad Usman Younas a founder of worldstudypoint.com and some other websites. I have created Study Point Website to promote the Eductaion in All Over the World. And to help the Students in their Studies.

View all posts by Muhammad Usman Younas →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *