POCO M3 Hands-on: Et forfriskende nytt design for budsjett-segmentet

POCOs superkostnadseffektive strategi har alltid vært årsaken til den enorme populariteten. For ikke lenge siden lanserte merket POCO M2, og det ble solgt 130 000 enheter i India på bare noen få minutter. Og i dag bringer selskapet sin neste generasjons modell i M-serien – POCO M3. Vil den fortsette å selge veldig bra som Poco M2? Det er fortsatt tid til å finne ut av det, men la oss se hva den nye modellen har å tilby i denne Poco M3 hands-on.

Forresten, vår komplette gjennomgang om M3 pågår og vil snart lastes opp.

POCO M3 eskeinnhold

La oss først se på ruten. Utsiden av esken kommer fortsatt med POCOs ikoniske gule design. Åpne esken og ta ut tilbehørssettet. Det er en SIM-kortnål, beskyttelsesveske og manual, så de vanlige tingene dine. Da kan du se Poco M3. Emballasjefilmen gir deg et glimt av de viktigste salgsargumentene: et trippelkameraoppsett ledet av et 48mp-kamera, et ekstremt stort 6000 mAh batteri, en 6,53-tommers dråpeskjerm og et Snapdragon 662-brikkesett. Vi vil snakke om dem i detalj senere. Under telefonen er det en USB A til C-ladekabel og en 18w hurtiglader. Og det oppsummerer hva som er inni boksen.

POCO M3 Hands-on: A Youth-Centric Design

Som en super rimelig modell er det ikke overraskende at telefonen har en 6,53-tommers vanndråpsskjerm, som også er i samme størrelse som det vi vanligvis har på en vanlig telefon. Det er en av få telefoner som kommer med en dot-drop-skjerm i 2020, spesielt etter å ha sett en mengde hull-punch-skjermmodeller i år.

Little M3 anmeldelse 04

Selv om den har standard 60Hz oppdateringsfrekvens, må vi si at fargegjengivelsen fortsatt er imponerende ved første øyekast. Fingeravtrykkgjenkjenningen er på siden. En IR-sender, doble høyttalere og en 3,5 mm hodetelefonkontakt er også tilgjengelig.

Når det kommer bak, er designen mye mer gjenkjennelig, noe som burde være en av de mest unike designene for en telefon i 2020. Dette designet er virkelig forfriskende på en så billig modell.

Dekselet og rammen er laget av plast i ett stykke. Vi har sett mange telefoner i samme prisklasse ved hjelp av lignende plastdeksel. Men i motsetning til disse telefonene, er plastdekselet strukturert til en fin skinnfinish. Og den kreative designen får dekselet til å se mer elegant ut enn de fleste smarttelefoner. I tillegg bør den skinnlignende plastdesignen være mer motstandsdyktig mot skli, fingeravtrykk og riper enn blank overflate, samtidig som kostnadene under kontroll holdes.

Little M3 anmeldelse 02

Kameramodulen er også unik. Et stort stykke blank plast brukes til estetikk. Trippelkamera-modulen er arrangert øverst til venstre og POCO-logoen er til høyre, noe som fremdeles er gjenkjennelig selv blant de fleste modeller i markedet. Sammenlignet med vanlig front er den bakre designen til M3 mye mer imponerende.

POCO M3 Hands-on: Kamera og maskinvare

Sammenlignet med Poco M2 har kameramodulen gått fra et quad-cam-oppsett til en tredobbelt kamerakombinasjon. Det betyr imidlertid ikke at hele kameraets ytelse er nedgradert.Little M3 anmeldelse 05

Sannsynligvis for å holde kostnadene nede, ble ultravidvinkelobjektivet ofret for en primærlinse av bedre kvalitet. Fra et praktisk perspektiv var vi faktisk imponert over 48MP hovedobjektiv, og det fungerte veldig bra under de fleste forhold. Mangelen på vidvinkelkamera kan være en ulempe i tilfelle vidåpne scenarier, som landskapsfotografering, men faktum er at de fleste vidvinkelobjektiver utstyrt på slike billige modeller er ubrukelige på grunn av deres dårlige kvalitet.

De to andre linsene er makroobjektivet og portrettdybden på feltobjektivet. Det kan hjelpe deg med å ta nærbilder og portretter bedre.

POCO M3-prosessoren bruker Snapdragon 662, som er omtrent det samme som M2s MTK Helio G80 i ytelse, men Qualcomms prosessor vil være bedre optimalisert for kameraytelse. Så det burde også være grunnen til at M3 bruker 662-brikkesettet.

I mellomtiden kommer M3 med et superstort 6000 mAh batteri, som når du arbeider med Snapdragon 662 med lavt strømforbruk, garanterer en veldig lang batterilevetid. Uansett hvordan du bruker den, vil M3 støtte nok strøm til minst en hel dags bruk. Men det kan hende du trenger litt tålmodighet for å få fulladet, da det bare kommer med 18W lader.

Vi legger detaljerte kameravurderinger og ytelsestester i vår fullvurderingsvideo, som vil bli oppdatert om et par dager. Hvis du er nysgjerrig på kameraets kvalitet og spillytelse, kan du følge med på vår oppfølgingsgjennomgang.

Little M3 anmeldelse 03

I likhet med M2 er POCO M3 også verdt prisen, og det er noen fine oppgraderinger på M3 som gjør den til et interessant alternativ, for eksempel den bakre designen og det store batteriet. Tatt i betraktning POCOs forrige løyperekord, føler vi at denne også skal selge bra, siden den merker de fleste funksjonene du vil ha i prissegmentet.

VÆR ALLTID DET FØRSTE Å VITE – FØLG OSS!

About Muhammad Usman Younas

Hello, I am Muhammad Usman Younas a founder of worldstudypoint.com and some other websites. I have created Study Point Website to promote the Eductaion in All Over the World. And to help the Students in their Studies.

View all posts by Muhammad Usman Younas →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *