10 hjemmemedisiner for å slå smerter i perioder

 

Når du er på menstruasjonen, vil du kanskje ikke gjøre noe annet enn bare å legge deg ned og slappe av. Med all smerte, ubehag og kramper kan perioder være fysisk og følelsesmessig utmattende. Popping et smertestillende middel kan gi deg litt lindring av smertene, men det kan ikke være bra for kroppen din. I stedet for å stole på smertestillende midler for å kvitte seg med menstruasjonen, kan du prøve naturlige midler. Men før det, forstå hvorfor du har menstruasjoner og hvorfor det gjør så vondt. Les også – 5 matvarer som kan gjøre menstruasjonssmerter verre

Hvorfor gjør perioder vondt så mye?

Les også – Verste øvelser å gjøre i løpet av perioden

Menstruasjonssmerter er forårsaket av utslipp av livmorveggen. Denne kaste er assistert av en rekke hormoner, mesteren er prostaglandiner. Der det er smerte er det prostaglandiner! Dette hormonet er også fremtredende under levering. Det er ansvarlig for å presse livmorhinnen ut. Bortsett fra all hormonell virkning, er den dårlige livmoren uten blod, derfor muskelspasmer. I alvorlige tilfeller kalles denne tilstanden Dysmenoré. Les også – 5 diettendringer for å kontrollere vektøkning fra PCOS

Nå som vi vet hvorfor vi lider av menstruasjonssmerter, er det noen tips for å lindre ubehaget:

Fortsett øvelsen:

  • Det er viktig at du fortsetter med mild trening i perioder. Det hjelper ved å frigjøre beta-endorfiner, som er interne opioider – din egen menneskelige morfin.
  • Det er naturlig å føle seg oppblåst før mensen, hvis du reduserer saltinntaket noen dager før menstruasjonene, vil det hjelpe nyrene dine å skylle ut overflødig vann. Du kan også prøve disse 4 yogastillingene for å slå smerter i perioder.

Kjole for komfort: Unngå stramme klær, spesielt i livet. De skader bare magen, og ytterligere komprimering forårsaker ubehag. La den magen være i fred!

Prøv noen hjemmemedisiner:

Løsning # 1: En stor smertestillende er villam (Ratalu), dens antispasmodiske egenskaper bidrar til å gjøre smertene mye mer utholdelige.

Løsning # 2: Grønn te med bringebærblad eller jasmin smaker underverker når det gjelder å berolige kropp og sinn.

Løp # 3: Ta med et glass melk i frokosten. Kalsium er en god kur mot kramper. Hvis du ikke er en slik melkeperson eller er laktoseintolerant, bør ca. 600 mg (2-4 tabletter) kalsiumtyggebiter gjøre susen.

Løsning # 4: Ha sjenerøs hjelp med papaya under og før menstruasjonene. Papaya inneholder papain, et enzym som hjelper til med å regulere og hjelper til med å lette strømmen under menstruasjonen.

Løsning # 5: Gulrøtter er ikke bare bra for øynene dine; de hjelper også med å regulere menstruasjonen. Et høyt glass gulrotjuice kan gjøre at du føler deg mye bedre.

Løsning # 6: Aloe vera juice med honning er også kjent for å lette flyten og redusere smertene.

Løp # 7: Unngå rødt kjøtt og koffein. De har egenskaper som forverrer smertene.

Løsning # 8: Ta en varm dusj. Konsentrer vannstrømmen på ryggen og magen. En varmtvannspose hjelper også til å lindre ubehag.

Løp # 9: Å bruke lavendelolje rundt magen din er kjent for å lindre kramper på bare 10 til 15 minutter.

Løp # 10: Bare husk å være snill mot deg selv – slapp av, les en bok, hør på litt myk musikk eller snakk med venner. Hvis du føler deg glad og forynget, vil tankene dine hjelpe deg med å bekjempe fysisk smerte.

Imidlertid, hvis du lider av den typen smerte du aldri har opplevd før, må du følge den nøye. Det kan være lurt å oppsøke lege for å utelukke enhver årsak som endometriose, fibroids, polycystisk ovariesyndrom (PCOS / PCOD), bekkeninflammatorisk sykdom, premenstruelt syndrom. Du vil kanskje også lese om homeopatisk behandling for PCOD eller PCOS – hvordan gjør det det hjelper?

About Muhammad Usman Younas

Hello, I am Muhammad Usman Younas a founder of worldstudypoint.com and some other websites. I have created Study Point Website to promote the Eductaion in All Over the World. And to help the Students in their Studies.

View all posts by Muhammad Usman Younas →