Xiaomi Mi 11 anmeldelse: Det beste verdien Snapdragon 888 flaggskip å slå i 2021

Xiaomi lanserte sitt Mi-serie flaggskip, Xiaomi Mi 11 på et offisielt arrangement i slutten av 2020. Arrangementet viste seg å være ganske overraskende, for i stedet for å gi ut en Pro-versjon, bestemte Xiaomi seg for å legge til en haug med premiumfunksjoner inne i standard 3999 RMB flaggskip. Så vi var ivrige etter å få tak i denne enheten så snart som mulig. Og etter å ha brukt den de siste dagene, er dette vår anmeldelse av Xiaomi Mi 11!

Xiaomi Mi 11 gjennomgang: Design

Akkurat som Mi 10-serien, var Xiaomi 11 også relativt velutstyrt helt fra starten. Og vi klarte å få en enhet til gjennomgang i selve første salget. Boksen var ganske tynn, og da vi åpnet den, var det bare en sak, håndbok og telefonen inne.

Ja, dette bekrefter at Xiaomi ikke lenger har en lader i esken, ikke engang ladekabelen. Men før du mister roen, la meg minne deg om at når du kjøper Mi 11 online, har du to alternativer – en standardversjon uten laderen eller ladekabelen, eller en fast versjon som kommer med en separat 55W GaN-lader og lading kabel. Prisen for begge versjoner er nøyaktig den samme. Dette betyr at hvis du har en hurtiglader som er kompatibel med Mi 11, kan du ganske enkelt få boksen uten laderen og gjøre ditt for å redusere ewaste. Siden du har begge alternativene, i motsetning til hva Apple gjorde med sin iPhone 12-serie (Samsung ble med snart også), virker dette som en mer praktisk og gjennomførbar tilnærming fra Xiaomi.

Det vi fikk med oss ​​er Purple Leather-versjonen av Mi 11. Dette er første gang Xiaomi bruker skinn på sin flaggskipmodell, og det føles bra i hånden. Det er heller ikke glatt – i motsetning til frostet glassvariant. Den veganske lærversjonen passer for folk som ikke liker å bære et telefonkoffert.Xiaomi Mi 11 omtalt anmeldelse 15

Telefonen veier 194 g. Selv om denne figuren ikke virker spesielt lett, er den ikke lenger tungt fordi kroppen er større og objektivmodulens størrelse reduseres. Den balanserte vektfordelingen sørger for at telefonen ikke føles tung. Og hvis du er som meg – bytter fra 221g Mi 10 Ultra til Mi 11, er jeg sikker på at din pinky finger vil takke deg! Xiaomi-logoen er fjernet og erstattet med bokstavene Xiaomi. Det er også en stor pinneformet sirkulær børstet metalldekorasjon på baksiden som er eksklusiv for skinnversjonen. Ved å gå videre til kameramodulen har den en avrundet rektangulær design. Linsen har svart plating. Enten du liker dette designet eller ikke, må du være enig i at Mi 11 er mye mer unik og gjenkjennelig nå. Sammenlignet med Xiaomi 10 har ryggen blitt fullstendig oppdatert. Den har en bedre berøringsfølelse, ser utmerket og er behagelig å holde. Samlet sett er jeg ganske fornøyd med den nye designen til Xiaomi Mi 11.

Xiaomi Mi 11 anmeldelse: Skjerm

Mi 11 kommer med en firkantet, 2K-oppløsning, 120Hz oppdateringsfrekvens, 480Hz berøringssamplingsfrekvens, Samsung AMOLED-panel med Corning Gorilla Victus-glassdeksel for skjermen. Denne skjermen skal være det største høydepunktet i det nye Xiaomi-flaggskipet. Når det gjelder parametere alene, bør det være det beste i markedet akkurat nå.Xiaomi Mi 11 2K-skjerm inneholdt anmeldelse 13

Opplevelsen jeg har hatt de siste dagene kan oppsummeres med bare ett ord – fantastisk! DisplayMate A + -sertifisert skjerm er uslåelig når det gjelder fargenøyaktighet og klarhet. Maksimal lysstyrke på 1500 nit sørger for at du kan se skjermen tydelig i direkte sollys. Og det er MEMC, forbedring av superoppløsningen og andre premiumfunksjoner ombord. En ting jeg liker spesielt godt er at den firekurvede skjermen ikke bare gir jevnere bevegelser, men også unngår den grønne fargen du får på visse buede paneler.

Xiaomi Mi 11 skjermomtale 02Jeg har alltid følt at et design må være både estetisk og funksjonelt for å bli ansett som det beste. Alt i alt kan denne skjermen ikke overhypes, det er definitivt en av de beste AMOLED-skjermene du kan kjøpe i 2021.

Xiaomi Mi 11 anmeldelse: Ytelse

I stedet for 875 er årets Snapdragon 8-serie omdøpt til Snapdragon 888. 888 resonerer med det kinesiske ordet som står for lykke og hell. La oss se om 888 kan gi lykke til. Den vanlige regelen er å se på referanseindeksen først.

I AnTuTu Benchmark-testen scorer brikken 690 000 mens den scorer 5500 i 3DMark. Disse poengene er i utgangspunktet de samme som Kirin 9000. Herfra kan du i utgangspunktet se at toppytelsen til begge brikkene nesten ikke kan skilles fra hverandre.

PUBG HDR-kvalitet Ekstrem ramme
PUBG HDR-kvalitet Ekstrem ramme

La oss nå ta en titt på spillets stresstest. PUBG-mobil med Ultra HD-kvalitet og Ultra bildefrekvens løp på nesten 40 bilder per sekund. Og ekstrem bildefrekvens på HDR-kvalitet gikk også på nesten 60 bilder per sekund uten problemer. I Genshin Impact-testen var ytelsen ikke så stabil i begynnelsen, men den slo seg ned i andre halvdel av testen og kom nær 60 fps. Gjennomsnittlig bildefrekvens var 52,6 bilder per sekund.

BrightRidge
BrightRidge

I BrightRidge, som fokuserer på GPU-ytelse, fikk Mi 11 en god gjennomsnittlig bildefrekvens på 77,3. Det ble oppnådd på bekostning av oppvarming skjønt, og det kan bli veldig varmt i lange perioder med høyt intensivt spill. Samlet sett er ytelsen veldig god, men strømforbruket er også veldig høyt. Bare Kirin 9000 i Mate40-serien velger å nedklokke CPU når den blir for varm. På den annen side velger Xiaomis Snapdragon 888 en mer aggressiv strategi som gjør det mulig å holde CPUen i gang med sin maksimale strategi over lengre tid på bekostning av overoppheting.

Denne gangen har Xiaomi, sammen med Harman Kardon, innstilt de to høyttalerne.

Xiaomi Mi 11 anmeldelse 12

Det er viktig å merke seg at bakdekselet vibrerer mer når du spiller via høyttalerne, og vibrasjonene er merkbare i hånden. Jeg vet ikke om dette er fordi bakdekselet er mykere.

Xiaomi Mi 11 anmeldelse: Kamerakvalitet

Kameraavdelingen på Mi 11 har trolig den minste forbedringen i forhold til Mi 10. Hovedkameraet er fremdeles det velkjente 108MP, ultravidvinkelobjektivet er fremdeles det kjente 13MP. Dybdeskarphetslinsen fjernes og den normale makrolinsen oppgraderes til et 50 mm tele-makroobjektiv.

Vi har også med oss ​​Xiaomis beste kameratelefon, Mi 10 Ultra. Så la oss sammenligne og se hvordan hovedkameraet fungerer. Vær oppmerksom på at hvis du vil ha en nærmere sammenligning med Mi 10 Ultra, kan du sjekke ut vår gjennomgangsvideo som ble lagt til i begynnelsen av denne Mi 11-gjennomgangsartikkelen.

Xiaomi Mi 11 anmeldelse 09

Bortsett fra en litt mindre blenderåpning, er Mi 11s primære kamera nesten identisk med det på Mi 10. Med mye lys om dagen tar begge utmerkede prøver. Men du må undersøke nøye for å se forskjellen mellom dem. Mi 11-prøven har en større oppløsning – det er et 27MP-bilde etter 108mp 4-i-1-pikselbinning. Selv om Mi 10 Ultra har den doble innfødte ISO Fusion-teknologien, er ikke fordelene med dynamisk område like uttalt.

Med nesten samme størrelse CMOS-sensor betyr det høyere pikselantallet at de enkelte pikslene er mindre. Under forhold med lite lys har Mi 11 ingen fordel. Men resultatene er overraskende, så lenge det er noe lyskilde, ligger ikke Mi 11 mye bak 10 Ultra. Bortsett fra en og annen kjøligere hvitbalanse og litt dårligere dynamisk område, er Mi 11s nattbilder respektable.

Prøvene har utmerket støykontroll og ingen vesentlige ulemper, enten nattmodus er på eller av. Men ulempen med mindre individuelle pikselstørrelser er tydeligere i scener med lite lys. Bildet blir undereksponert. Men selv om bildet blir undereksponert, er det etter min personlige mening ikke nødvendigvis en god ting at nattbilder ser ut som dagtid. I stedet er det den lille undereksponeringen som Mi 11 som får den til å se ut som et nattbilde. Så jeg føler fortsatt at Mi 11s primære kamera er ganske bra.

Den ultra vidvinkelen til Mi 11 er litt smalere enn Mi 10 Ultra’s 12 mm, men dette er også det samme som det vanlige 16 mm ultra vidvinkelobjektivet. Selv om 10 ultras ultra vidvinkel har flere piksler enn Mi 11, er det vanskelig å legge merke til forbedringen i oppløsningen selv når du zoomer inn i prøvene. Mi 11s ultra vidvinkel løser problemet med den grønne fargen, og hvitbalansen er mer nøyaktig om natten. Nattmodus er også lagt til i ultravidvinkelmodus. Bortsett fra forskjellen i synsfeltet, er ytelsen den samme som om dagen, og enda bedre når det gjelder persepsjon på grunn av den mer nøyaktige hvitbalansen.

Den nye tele-makroobjektivet er også en gammel venn av oss. Samme oppsett som Redmi K30 ultra. Det er i stand til å ta makrobilder på litt lengre avstand og er mer nyttig enn andre vanlige makrolinser. Når du bruker det godt, kan du ta bilder fra unike vinkler.

I tillegg har MIUI lagt til noen morsomme filmobjektivmoduser spesielt for Mi 11, for eksempel Hitchcock zoom-modus med ett trykk, nattmodus for video og så videre, som fremdeles er veldig vennlig for nybegynnere.

Xiaomi Mi 11 anmeldelse: batteri og lading

For denne 2k 120 Hz skjermen er Mi 11 paret med et 4600 mAh batteri. De fleste vil være bekymret for om batterilevetiden vil være et problem på enheten. Vi testet telefonen med noen ytelses-sultne spill i vår gjennomgang. Å spille Genshin Impact i en halv time forbrukte 18% av strømmen, mens BrightRidge i 13 minutter forbrukte 12% av strømmen. Som du kan se, er Mi 11s batterieffektivitet ikke enestående. Men å spille vanlige spill som PUBG mobile med Ultra høy kvalitet og Ultra bildefrekvens i 27 minutter, forbrukte bare 9%.

Xiaomi Mi 11 skjermoppløsning på smarttelefon 06

Da vi byttet til HDR-kvalitet i ekstrem bildefrekvens, reduserte dette til 11%. Ved maksimal lysstyrke brukte Call of Duty mobil 15% av kraften i løpet av 37 minutters spill. Jeg tror at for moderat til tung bruk hver dag, trenger du omtrent to ladninger om dagen, noe jeg synes er bra for en telefon med en enestående 2k 120Hz skjerm.

Mi 11 Bokslader
Mi 11 Box Charger kommer separat

Selv om batterilevetiden ikke er bra, lades den raskt. 55w kablet og 50w trådløs ladekombinasjon er ganske topp. Lades med 55w GaN-laderen, den lades til 43 på 10 minutter, 95 på en halv time, og tar bare 40 minutter å fylle opp til 100%. Hvis du er interessert i trådløs lading, kan du få Xiaomis 50W luftkjølte trådløse ladestasjon. Ladehastigheten er nesten identisk med kablet lading.

Xiaomi Mi 11 omtalt anmeldelse 05

Så etter å ha sett anmeldelsen vår, er du spent på Mi 11? Det jeg kan fortelle deg er at jeg er veldig spent. Du kan få sannsynligvis den beste AMOLED-skjermen for bare 3999RMB (~ $ 620), og det alene gjør Mi 11 verdt det for meg. Hvis du ikke bryr deg om at den ikke har teleobjektiv, er det ganske mye den beste telefonen å kjøpe til denne prisen. De bedre alternativene er dyrere, mens de billigere ikke kan matche Mi 11 når det gjelder funksjoner.

Hva er dine tanker?

VÆR ALLTID DET FØRSTE Å VITE – FØLG OSS!

About Muhammad Usman Younas

Hello, I am Muhammad Usman Younas a founder of worldstudypoint.com and some other websites. I have created Study Point Website to promote the Eductaion in All Over the World. And to help the Students in their Studies.

View all posts by Muhammad Usman Younas →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *